Register    Login    Forum    Search    FAQ

Portal » Board index » PUBLIC FORUMS » Welcome




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: I've been away for sometime now
 Post Posted: Thu May 24, 2018 11:04 pm 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Thu Apr 24, 2008 5:36 pm
Posts: 488
Location: Florida
My other computer die , so I've been trying to git this windows 10 to work. What a big pain its been. I start playing a game and it wants to update all the time uv28 anyway, I'm working on it

_________________
Image
http://profile.xfire.com/biloxiblue


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: I've been away for sometime now
 Post Posted: Fri May 25, 2018 11:04 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 6658
Location: Virginia
Good to see you back Blue!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: I've been away for sometime now
 Post Posted: Sat May 26, 2018 10:05 pm 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Thu Apr 24, 2008 5:36 pm
Posts: 488
Location: Florida
I can install the game and play the game, but when I try to install the mod, it will not load in the proper place. My new mouse is an 18 button mouse. My thumb is to big to use any of them. uv25

_________________
Image
http://profile.xfire.com/biloxiblue


Top 
 Profile E-mail  
 
 Post subject: Re: I've been away for sometime now
 Post Posted: Sun May 27, 2018 6:53 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 6658
Location: Virginia
Remember to install in c:\freelancer, anywhere except the program files or other windows folders. When you activate in Mod manager, if there are any '.dll failed to load' then you have permission problems like that. You may also have to run each program 'as administrator'.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: I've been away for sometime now
 Post Posted: Thu May 31, 2018 1:20 am 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Thu Apr 24, 2008 5:36 pm
Posts: 488
Location: Florida
I've tried everything with MICROSucks 10 and nothing seems to work. the problem is the 10 virus program...... I can't turn it off! grrr.

there is a way to do it but its beyond my skill level. the game works fine on my ep computer not on my ASUS laptop.

you can google "how do I turn off Virus protection on window 10" and there is all sorts of options.......my brain just hurts to much uv25

_________________
Image
http://profile.xfire.com/biloxiblue


Top 
 Profile E-mail  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Portal » Board index » PUBLIC FORUMS » Welcome


Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to: