Register    Login    Forum    Search    FAQ

Portal » Board index » PUBLIC FORUMS » Ventrilo Access




Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 
Author Message
 Post subject: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Fri Nov 06, 2020 5:10 pm 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 28, 2009 6:42 pm
Posts: 796
Location: Uk
A new version of vent is available, I choose not to install and now get the message synchronising when launched. Then nothing, is their a problem on your side of the pond. Well thats a political question lol.


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Fri Nov 06, 2020 6:48 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 7284
Location: Virginia
Same here, trying a few things...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Fri Nov 06, 2020 7:50 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 7284
Location: Virginia
HMM, rebooted router, modem and dedi. Still not working. I tried the newer 3.1 on my playing machine, still not connecting.
I called Soupman and he will look at it tomorrow. No ventrilo for Madness tonight I guess...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Sat Nov 07, 2020 9:27 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Jan 04, 2008 10:56 pm
Posts: 2922
Location: Boston, mass
viewtopic.php?f=3&t=3288&p=34011#p34011

_________________
NO SOUP 4 U !


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Sat Nov 07, 2020 8:11 pm 
Offline
Member
Member
User avatar

Joined: Tue Apr 28, 2009 6:42 pm
Posts: 796
Location: Uk
tried and same result as previous


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Sat Nov 07, 2020 8:33 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Fri Jan 04, 2008 10:56 pm
Posts: 2922
Location: Boston, mass
server is working

you need the new 3.1.0 ver of vent client

http://www.ventrilo.com/download.php

server name is

RIP Vent

create a user name

here is the host name

change.typefrag.com

port is

8150

password is uvrocks1

_________________
NO SOUP 4 U !


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Sat Nov 07, 2020 10:11 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 7284
Location: Virginia
Thanks!


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Tue Dec 29, 2020 7:03 pm 
Offline
UV Modding Team
UV Modding Team
User avatar

Joined: Sun Oct 03, 2010 8:25 pm
Posts: 5080
Location: All over the place
wont have it for me :(

_________________
I used to have an open mind....... But my brains kept falling out
Click here to see the GLTC Recruiting section


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Tue Dec 29, 2020 7:03 pm 
Offline
UV Modding Team
UV Modding Team
User avatar

Joined: Sun Oct 03, 2010 8:25 pm
Posts: 5080
Location: All over the place
should I run vent pro?

_________________
I used to have an open mind....... But my brains kept falling out
Click here to see the GLTC Recruiting section


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Wed Dec 30, 2020 4:10 am 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 7284
Location: Virginia
Vent is now working fine, just follow the link


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Wed Dec 30, 2020 1:37 pm 
Offline
UV Modding Team
UV Modding Team
User avatar

Joined: Sun Oct 03, 2010 8:25 pm
Posts: 5080
Location: All over the place
MSG: Synchronizing

that's all I get


You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

_________________
I used to have an open mind....... But my brains kept falling out
Click here to see the GLTC Recruiting section


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Wed Dec 30, 2020 4:45 pm 
Offline
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Jan 05, 2008 7:47 am
Posts: 7284
Location: Virginia
Hmm, double check that you upgraded to the 3.1.0 version and have the correct port as listed above. Everyone else is online...


Top 
 Profile  
 
 Post subject: Re: ventrilo not synchronising?
 Post Posted: Thu Dec 31, 2020 12:54 pm 
Offline
UV Modding Team
UV Modding Team
User avatar

Joined: Sun Oct 03, 2010 8:25 pm
Posts: 5080
Location: All over the place
ha, my bad, I updated to version 4, now reverted back to 3.1 and it work

_________________
I used to have an open mind....... But my brains kept falling out
Click here to see the GLTC Recruiting section


Top 
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ] 

Portal » Board index » PUBLIC FORUMS » Ventrilo Access


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

 
 

 
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron